از کی برای ارشد بخونیم؟ + منابع درسی ارشد
در این مطلب به شما میگم از دانشجوی کارشناسی هستید و اگر فارق التحصیل شدید از کی باید شروع به مطالعه برای ارشد بکنید
اگر شما دانشجوی کارشناسی مامایی هستید و قصد دارید برای ارشد بخونید از ترم چهار به بعد در قدم اول باید زبان انگلیسی تون رو قوی بکنید. مطالعه ی سوالات کنکور ارشد علوم پزشکی سال قبل میتونه برای شما مفید باشه که در کتاب IQB زبان جمع آوری شده علاوه بر اون اگر در زبان انگلیسی ضعیف هستید شرکت در کلاس های زبان ارشد بصورت آنلاین فوق العاده به پیشرفت شما کمک میکنه.
برای دروس اختصاصی مثل بارداری، زنان، نوزادان، بهداشت، داخلی، جنین و روانپزشکی در مامایی در هر ترمی که این دروس در دانشگاه شما تدریس میشه خیلی خوب مطالعه کنید و مفهومی باید بگیرید. شروع رسمی و منظم برای ارشد از پایان ترم شش باید باشد اگر شما فارق التحصیل شدید میتونید از خرداد ماه شروع کنید برای ارشد چون اصولاً کنکور ارشد مامایی خرداد سال بعدی برگزار می شود اما اگر از مهر و حتی آبان هم شروع کنید مسئله ای نیست منتها هر چه زودتر شروع کنید بهتر است.
منابع آزمون ارشد:
- درس بارداری و زایمان: آخرین ویرایش Obstetric Williams مایلز (فصل های 17 و 16 و 10 و 8)
- درس بیماری های زنانNovak Gynecology
- درس نوزادان Nelson Text book of Pediatrics
- درس بیماری های داخلی بخش بیماری های داخلی و جراحی در مامایی کتاب ویلیامز(جلد سوم)
- درس بهداشت
1- بخش تنظیم خانواده و مراقبتهای دوران بارداری و بعد از زایمان Obstetric Williams و Clinical Gynecologic Endocrinology and Infertility Speroff -2- درسنامه طب پیشگیری و پزشكی اجتماعی
3- کلیه دستورالعمل ها و بوکلت های کشوری
4- نوزادان نلسون فصل رشد و نمو کودک
5- اصول و کلیات خدمات بهداشتی حاتمی
6- مشاوره بهداشت خانواده باروری و شاخص های سلامت و فرزند آوری درس جنین شناسی Moor و Langman - درس روانپزشکی در مامایی خلاصه روانپزشکی کاپلان و سادوک – آخرین ویرایش و نواک (فصل اختلالات جنسی – مشکلات شایع روانپزشکی)
پاسخها